Svårt att hinna med

2011-11-30 @ 21:58:17

Vad det är svårt att hinna med att blogga. Jag trodde att jag skulle kunna ha många i intressanta ämnen att prata om. Och det har jag ju!!! Men De snurrar i huvudet hela tiden. Det är också lite tidskrävande att sitta och skriva via mobilen. Men jag försöker lägga ut lite bilde då och då. Jag har en intressant sak jag ska skriva om, det kommer :)

Just nu ligger jag och myse på hotellrummet på Birger Jarl. Har haft ett kundmöte idag och imorgon blir det tillträdesmöte för en ny kund. Sedan hem till älskade Pär som är dålig. Jag har haft stora samvetskval för att jag åkte till Sthlm idag. Men som tur är var han lite bättre. Edvin sover hos mormor så han har det bra. Längtar tills jag får kommer hem imorgon så jag kan ta hand om båda mina killar :)

Högt upp!

2011-11-27 @ 15:11:50

Idag snöar det äntligen. Vi är på sjukhuset på högsta våningen. Vilken utsikt!

Adventsfrukost!

2011-11-27 @ 09:55:51

Idag är det bara jag och Edvin som får äta adventsfrukost med tända ljus. Pär är på sjukhuset. Och iofs får jag ändå sitta själv eftersom Edvin hellre tittar på TV.
Lite snö singlar också ned! Mysigt :)

Dagens outfit!

2011-11-23 @ 07:46:46

Lite nya kläder

2011-11-23 @ 07:45:33

Jag är nog shoppaholic...... Det är ju så kul att handla kläder!!! Har handlat lite nytt nu. Ska med jobbet till Sthlm nästa vecka i fyra dagar med kundevent och kundmöten. Så några blusar, en ny kavaj. Idag kom lite kläder från Ellos. En ny jacka, en svart klänning och en fin liten festväska. Hade också beställt en väst med "päls". Men den såg jag ut som en ko i. Nej den åker tillbaka till Ellos. Vill så gärna ha en sån men har inte hittat "den rätta". Får se när det händer :).

Dålig drink

2011-11-12 @ 20:57:50

Vilken härlig drink!! En syrlig fyra. När den kom in så tänkte jag "Vad mycket is det var i drinken!". Och det var det. Det var BARA is! Längst ner i botten nerpressad lime och sprit. Första sipparna med sugröret gick ju bra. Men sen fick jag inte upp någon dricka alls. Och då försökte jag dricka direkt ur glaset istället. Men det var förenat med livsfara att få all is över sig! Nej Tack för detta is drink. Tur att den bara kostade 44 kr med tanke på hur lite dryck det var i den.

Resa resa

2011-11-08 @ 09:45:30

Det är mycket resor nu för både mig och Pär. Det är kul!! Idag åker jag till Sthlm och kommer hem på torsdag morgon. Förra veckan var Pär borta mån-tors. Om två veckor är jag borta mån-tors och veckan efter det åker Pär igen mån-ons. Sedan blir det nog en resa till i december för mig skulle jag tro. Snart kan man gatorna i Sthlm.

I alla är det värsta kämdisplanet man åker med; Margareta Winberg, Nyberg-Finn, Paolo Roberto :).