Bästa kompisar

2012-07-09 @ 21:25:44
Edvin har två kompisar som hängt ihop sedan de föddes. De är lika gamla och går på samma avdelning på dagis. Jag hoppas att de håller ihop hela livet. Det är verkligen Grabbarna Grus. Och vad viktigt det är med kompisar! Jag hoppas att de också hamnar i samma klass när de börjar skolan. De har tryggheten i varandra och det är stor skillnad på Edvin när han gör något tillsammans med sina kompisar eller gör något själv. Edvin är annars ganska försiktig och lite fjantig många gånger. Men när han är med sina kompisar så blir han mycket modigare och tuffare. Till hösten ska Edvin och Alfred gå simskola tillsammans.
Edvin, Edvin L och Alfred
 
Vi har en fortsatt bra semester. Vi tog i lördags en spontan tur till några vänner i Torpshammar. Det var myclet trevligt. De har också en pojke som är lika gammal som Edvin och de fann varandra direkt fast de inte träffats på 2 år. Vi sov över där till söndag. Så igår åkte vi till mammas stuga vid Höga Kusten utanför Härnösand. Min bror med de två minsta barnen var också där. Edvin och Erik som är 1 år äldre lekte hela tiden. Idag for vi på Ikea innan vi for hem. Ja och nog blev det mycket handlat. Som vanligt. En golvlampa till vardagsrummet. Fattar inte att vi inte köpt denna för länge sedan. Vi har bott här i fem år och alltid har det varit mörkt i det hörnet där lampan nu står. Sedan blev det nya sängläder och nya tallrikar plus lite annat smått och gott.

Semester

2012-07-04 @ 23:42:12

Äntligen semester!!! Tyvärr har jag inte kunnat blogga så mycket på sista tiden. Appen till telefonen fungerar inte och jag öppnar inte längre datorn lika ofta....

Vi har semester nu och vi juter i fulla drag!! Vi har redan hunnit med en massa saker. I måndags var vi på stan en sväng och storhandlade. Sedan åt vi middag hos familjen Ellebrink. Alltid lika trevligt och Edvin gillar att leka med Tilde.

Edvin älskar att leka pirat och sjörövare! På Jamtli

 

Igår var vi på Jamtli hela dagen. Det var riktigt roligt. Vi hade picknick med oss och fikade på en filt. Mys!!! 70-tals byn var verkligen imponerande!! En hel villa inredd som på 70-talet!!! Så fränt! Rekomenderar att alla besöker detta på Jamtli när ni är här någon gång:) När vi kom hem bakade vi bullar. Mums.

Fem Myror är fler än fyra Elefanter på Jamtli :)

 

Idag har det regnat mest hela dagen. Så vi tog en liten röjardag inne. Jag har städat och rensat det lilla utrymmet under trappen. Förut kom man inte ens in där och nu är det rikigt bra! Pär har strukit en hel del tvätt som blivit liggande. Vi har även monterat upp mitt nya löpband! Och jag har testat det. Det fungerar mycket bra. På eftermiddan for vi in till stan och gick på bio: Ice Age 4. Edvin tyckte det var riktigt roligt och han tittade på hela filmen. Förra året när vi var på Bilar 2 kunde han inte riktigt sitta still och ville mest gå därifrån. Antar att han är lite mognare nu. Ice Age 4 var jättebra och rolig.

Jag har också anmält Edvin till simskola till hösten; Baddaren. Ska bli intressant att se hur han tycker det är.