Torr hud

2011-10-31 @ 20:37:14

Oj vad Edvin har torr hud. Det har blivit mycket värre nu. Idag har han en massa torra prickar i ansiktet. Lite typiskt förkylningsutslag. Men han har nästan krokodilhud på armarna. Jag smörjer så mycket jag bara kan. Men att smörja ansiktet på morgonen känns ju inte bra. Det går väl an nu innan det blir riktigt kallt. Jag hoppas det blir bättre i alla fall. Jag ska också ta bort sköljmedlet.

Idag har farmor hämtat Edvin på dagis. Pär har åkt till Katrineholm till på torsdag. Så det är skönt för mig att få lite hjälp med hämtning så jag får tid att träna. Det går ganska bra med träningen. Jag försöker träna minst 2 gånger i veckan. Men helst 3 vill jag då till. Torsdag kvällar är roligast. Då är
Det Step i Brunflo. Det är så otroligt jobbigt men oj så skoj. Det gör att man orkar hela timmen i full fart! Nu har jag nog nått en bra bit på vägen och känner mig ganska nöjd :).

Restaurang

2011-10-29 @ 16:59:30

Ikväll är vi på Dalwhinnies och äter med farmor och mormor. Edvin äter pannkaka och vi andra lamm :).

Edvin frisk nu?

2011-10-28 @ 19:24:44

Ja man kan ju undra hur länge barn ska vara sjuka egentligen. Den här veckan har Edvin haft feber igen. Han hade feber för två veckor sedan också. För två veckor sedan hade han super hög feber i ca 1,5 dygn. Han hade över 40 grader. Men sen inget mer. Efter det blev han snorig. Nu fick han feber igen. Men den här gången fick han inte så hög feber men den varade i fler dagar istället, 4 dagar. Inatt sov han hos farmor så han har varit hemma hela veckan.

Så nu hoppas jag att Edvin blir frisk. Nästa vecka är jag själv då Pär åker bort måndag - torsdag.

Ikväll blir det myskväll med Idol.

Äntligen en app!

2011-10-24 @ 21:47:37

Nu hoppas jag att jag kan få in lite mer inlägg i bloggen då blogg.se skaffat en app :).